2 dagen 1 nacht Cheow Lan meer tour


Ontdek één van de mooiste plekken in Thailand tijdens deze tweedaagse Cheow Lan lake tour in het nationale park van Khao Sok. 

Jullie maken een boottocht door het fenomenale landschap, gaan kajakken, wandelen door de jungle en op zoek naar wilde dieren. 

Dag 1. Boottocht, kajakken en wandelen door de jungle

Jullie worden in de ochtend opgehaald bij jullie accommodatie in Khao Sok. Het vervoer is per minivan en de tour zal plaatsvinden in een internationale groep. Onderweg wordt er even kort gestopt bij een leuke lokale markt. Hier kunnen jullie nog wat snacks kopen voor op de boot. 

Na deze korte stop rijden jullie naar de pier waar de boot al ligt te wachten. Deze boottocht is spectaculair. Wat een buitenaards mooi landschap tref je hier aan. 

De boot legt uiteindelijk aan bij eenvoudige drijvende hutjes. Hier liggen kano’s klaar waarmee jullie zelf over het meer kunnen peddelen. De lokale mensen die de hutjes beheren zullen een smakelijke lunch bereiden. 

Na de lunch trekken jullie met een gids de jungle in. Het regenwoud van Khao Sok heeft een rijke diversiteit aan vogels, slangen, spinnen en apen. Houd je ogen open om ze te spotten. 

Na de wandeling door de jungle kunnen jullie de rest van de middag en avond naar eigen inzicht besteden. voor het diner krijgen jullie een lekker Thaise maaltijd.

Jullie slapen vannacht in eenvoudige drijvende bungalows op het meer. De bungalows hebben een ventilator maar geen airconditioning. Even back to basic dus maar zeer de moeite waard.

Opmerking: De foto's van de accommodatie zijn een voorbeeld van wat je kunt verwachten. De exacte accommodatie die gekozen wordt hangt af van de drukte. De bungalows zijn altijd basic zonder airconditioning en in sommige gevallen met gedeelde toilet en badkamer. 

Dag 2. Dieren spotten

Probeer vandaag echt even extra vroeg op te staan. De geluiden van de dieren in de omringende jungle en de optrekkende dauw over het meer zijn fantastisch om te ervaren. Met een longtailboot gaan jullie op pad om wilde dieren te spotten vanaf de boot. Vooral gibbons en prachtige vogels laten zich regelmatig zien. 

Na het ontbijt checken jullie uit en is het tijd om terug naar de pier te varen. De mensen van de hutjes geven jullie nog een lunchbox mee voor later in de ochtend.

Onderweg stoppen jullie nog voor een mooie wandeling. Even later op het vasteland neemt de gids jullie nog mee naar een spectaculair uitkijkpunt. Hier kunnen jullie genieten van het uitzicht en de meegenomen lunch. 

Na de tour worden jullie afgezet bij je accommodatie in Khao Sok. 

Prijzen

Type tour: Internationale groep

€133,00 per persoon

Inclusief

 • Vervoer per minivan en boot
 • Overnachting in eenvoudige drijvende bungalow
 • Lunch en diner op dag 1
 • Ontbijt en lunch op dag 2
 • Engelssprekende gids
 • Entree voor het national park

Exclusief

 • Drankjes
 • Fooi ( vrijblijvend )
 • Eenmalige bijdrage per boeking a €7,50 per reiziger aan het GGTO Garantiefonds

Reserveren

Zodra we je reservering ontvangen hebben controleren we de beschikbaarheid en sturen je een bevestiging. 

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Wil je deze tour combineren met een andere tour, heb je een speciaal dieet of heb je andere opmerkingen? Vul deze hier in.

Meenemen

 • Anti-muggenspray
 • Wandelschoenen of sportschoenen
 • Zwemkleding