Tempels en historische steden tour – 3 dagen 2 nachten


Veel reizigers reizen vanuit Bangkok in één keer door naar Chiang Mai. Maar wie interesse heeft in historische steden en prachtige tempels doet het beter iets rustiger aan. 

Deze bouwsteen brengt je in drie dagen van Bangkok naar Chiang Mai met stops in Ayutthaya en Sukhothai. 

Deze historische steden barsten van de cultuur en een rijke geschiedenis. Niet te missen voor wie de geschiedenis van Thailand wilt begrijpen. 

Dag 1. Tour het historische Ayutthaya

Jullie worden vandaag om 06.30 opgehaald door de gids. Zodra jullie de stad achter jullie laten kleurt het landschap mooi groen door de uitgestrekte rijstvelden. 

De eerste stop is zo’n 20km buiten Ayutthaya. Hier bezoeken jullie het zomerpaleis van koning Rama V.  De koning had een enorme interesse in Europese bouwstijlen en dat zie je terug in dit paleis. Het is een fraaie mix tussen Europese en Oosterse bouwstijlen. 

Houd rekening met de kledingvoorschriften. Bezoekers aan het zomerpaleis moeten de schouders en enkels volledig bedekt hebben. Mouwloze shirts, slipper, sandalen en korte broeken zijn niet toegestaan. 

Wat Phra Mahatdat
Wat Chaiwatthanaram

Hierna rijden jullie door naar Ayutthaya om de prachtige tempels te bekijken. Jullie bezoeken onder andere Wat Mahathat en Wat Phra Si Sanphet. De gids kan jullie van alles vertellen over de bijzondere geschiedenis van Ayutthaya. 

Aan het eind van de middag worden jullie naar Sukhothai gebracht. Hier checken jullie in bij een comfortabel hotel waar jullie de komende twee nachten zullen verblijven. 

Accommodatie

Dag 2. Verken Sukhothai op de fiets

Het historische park van Sukhothai is werkelijk prachtig. De tempels zijn gelegen in een fraaie landelijke omgeving en je verkent dit park dan ook het beste op de fiets. De gids kent de mooiste plekjes en fietsroutes. 

Na de lunch keert de gids terug naar Bangkok. Jullie kunnen de rest van de dag naar eigen inzicht besteden. Ontspan wat bij het zwembad of ga zelf nog wat fietsen of wandelen. Het is hier nog steeds vrij rustig. 

Wat Mahathat
Wat Sri Sawai

Dag 3. Ontspan en reis door naar Chiang Mai

Vandaag hebben jullie de ochtend om wat te ontspannen. We hebben nog verschillende leuke tips als jullie nog iets willen ondernemen.

later in de ochtend worden jullie opgehaald en naar Chiang Mai gebracht. 

prijzen

type tour: privé

Op basis van 2 personen: €435,00 per persoon

Op basis van 4 personen: €298,00 per persoon

Inclusief

  • Vervoer per airconditioned minivan
  • Alle entreegelden
  • Fietshuur bij het Sukhothai Historical Park
  • Engelssprekende gids op dag 1 en 2
  • Lunch op dag 1
  • Ontbijt en lunch op dag 2
  • Ontbijt op dag 3

Exclusief

  • Persoonlijke uitgaven
  • Fooi ( vrijblijvend )
  • Eenmalige bijdrage per boeking a €7,50 per reiziger aan het GGTO Garantiefonds

Deze bouwsteen aanvragen

Vraag een offerte aan voor deze bouwsteen. Geef het aan als jullie nog bepaalde wensen hebben. We kunnen elke tour helemaal naar wens aanpassen. 

Naam(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
Wil je deze tour combineren met een andere tour, heb je een speciaal dieet of heb je andere opmerkingen? Vul deze hier in.

Meer interessante tours

Bekijk ons complete aanbod aan bouwstenen of klik hieronder snel verder voor mooi aansluitende tours. 

meer informatie
meer informatie