Tips Thailand 2023 - Essentiële reisinformatie

Klaar voor vertrek? Mooi!

Op deze pagina vind je de beste Thailand reistips en informatie om de planning van jou rondreis optimaal te laten verlopen. 

Tips Thailand

Tips voor je vertrekt naar Thailand

Een onvergetelijke vakantie in Thailand vraagt om wat extra planning. Lees je dus zeker voor vertrek goed in met deze onderstaande tips. 

Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder

Praktische reisinformatie

Nu je de belangrijkste zaken hebt doorgenomen kun je je verder verdiepen in dit prachtige land. Hieronder vind je uitgebreide reisinformatie voor Thailand onderverdeeld in verschillende artikelen. 

Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder
Lees verder

Meer handige tips voor het reizen in Thailand

Thailand is zo'n land waar je na meerdere bezoeken nog steeds niet uitgekeken bent. Op VerrassendThailand.nl helpen we je om steeds weer nieuwe pareltjes te ontdekken in het land van de glimlach. 


Naast alle handige Thailand reistips op deze pagina hebben we nog meer voor je in petto. Lees je in met onze informatie over het vervoer maar vegeet ook zeker niet om je in te lezen over het weer in Thailand. Dit enorme land heeft namelijk een divers klimaat met behoorlijke verschillen in de seizoenen. 


Het is dan ook de diversiteit die dit land tot zo'n fantastische bestemming maakt. Een eeuwenoude cultuur, woeste bergketens, eindeloze rijstvelden en de meest paradijselijke stranden waar je maar van kunt dromen. Thailand heeft het allemaal. 

En ondanks de populariteit zijn er nog voldoende rustige plekjes te vinden en is reizen in Thailand ook nog steeds erg voordelig. 

  • Hotels en bijzondere homestays boek je gemakkelijk online en je slaapt vaak al erg leuk voor een bedrag vanaf zo'n €20 per nacht.
  • Vliegtickets naar Bangkok zijn vaak super voordelig. Zo vind je vaak al een ticket voor een prijs rond de €450 retour. WOW!
  • Binnenlandse vluchten, treinen, bussen en veerboten boek je snel en kort voor vertrek online. Vaak voor hele lage prijzen. 

En ben je eenmaal aangekomen dan is de belangrijkste tip misschien nog wel om werkelijk alles van de Thaise keuken uit te proberen. Want wat kun je hier fantastisch eten en drinken. Van romantische diners op het strand tot een snelle hap bij een kraampje in een verborgen steeg in de stad. 


Veel plezier met de voorpret. En wil je op de hoogte blijven van de beste reisinformatie en tips voor Thailand, schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan exclusief bonusmateriaal dat niet op de website te vinden is. 

Ontvang de beste tips per email!

Wil je unieke tips, inspiratie en verrassingen die niet op de website staan? Ontvang deze dan nu gelijk per email.