Individuele rondreis Thailand 

Kom terug met de mooiste herinneringen en reisverhalen. Een individuele rondreis in Thailand laat je het beste zien en ervaren van de bijzondere cultuur, het landschap en de bevolking. 

En wie dacht dat het land helemaal is platgelopen heeft het mis. 

Een rondreis door Thailand is nog steeds één van de beste landen voor een eerste verre reis. En ook de terugkerende reiziger zal zijn of haar hart kunnen blijven ophalen. 

Je raakt namelijk niet uitgereisd in dit unieke land.

Authentieke ervaring

Geen massatoerisme

Lokale expertise

Individuele rondreizen in Thailand

Wij zijn grote voorstanders van maatwerk maar enige oriëntatie op de mogelijkheden maakt dat je beter beslagen ten ijs komt. Bekijk ter inspiratie de voorbeelden van een aantal mooie individuele rondreizen in Thailand.

Familiereis

Onze familiereis is ideaal voor de zomervakantie. Maak met het gezin een prachtig gevarieerde reis.

Luxe rondreis

Willen jullie op huwelijksreis of graag verblijven in luxe resorts en lodges. Dan is de luxe rondreis wel iets voor jullie.

Rondreis in 3 weken

Een mooie voorbeeldreis van wat er mogelijk is in 3 weken.

Rondreis in 2 weken

Heb je slechts 2 weken dan zul je keuzes moeten maken. Dit is onze voorbeeldreis om met beperkte tijd toch veel variatie te ervaren.

Rondreis in 4 weken

Een eindbaas van een rondreis. met 4 weken kun je echt de tijd uittrekken voor een super diverse rondreis.

Combinatie reis Thailand en Cambodja

Combineer twee unieke landen in Azië tijdens deze indrukwekkende combinatiereis. 

Een individuele rondreis op maat

( Gelukkig ) is er geen ‘’one size fits all’’ rondreis die voor iedereen even bijzonder is. Geef daarom ook zeker zo uitgebreid mogelijk jullie wensen door.

Tips voor een onvergetelijke rondreis in Thailand

Een goede rondreis door Thailand bestaat wat ons betreft uit de volgende onderdelen. 

Zie de highlights maar treed ook buiten de gebaande paden

De bekende plekken staan niet voor niets bekend als de highlights van Thailand. Bezoek ze dan ook zeker maar treed ook eens wat verder buiten de gebaande paden. Zo zie je met eigen ogen hoe de mensen op meer afgelegen plekken van het leven genieten en ervaar je de prachtige natuur als geen ander.

Contact met de lokale bevolking

Bezoek bijzondere dorpen, overnacht eens bij een lokale familie, eet, proost en lach met de gastvrije bevolking. Het zijn de menselijke contacten die het reizen zo de moeite waard maken. 

Fantastische natuur 

Thailand heeft echt verbluffend mooie natuurgebieden. Laat de drukke steden dus achter je en kom tot totale rust in de bergen, aan de meren en tussen de rijstvelden.

Paradijselijke eilanden en stranden

Ja, kiest u maar. Het aanbod aan paradijselijke eilanden en stranden is echt ongeëvenaard. De ideale afsluiter van een individuele rondreis. 

De voortreffelijke keuken

Laat de aardappelen en jus alstublieft thuis. De Thaise keuken is van wereldklasse. Laat je verrassen, volg je zintuigen en geniet van de unieke smaken, geuren en texturen. 

Thomas Dijkhuizen // VerrassenThailand.nl

Meer dan 7 jaar wonen, werken en reizen in deze regio heeft ervoor gezorgd dat ik alle bijzondere plekken heb mogen ontdekken. Echt de tijd nemen voor een bestemming om unieke ervaringen te herkennen en samen te stellen voor de reiziger met minder tijd. 

Ik ken de mooiste plekjes, energie en cultuur van het land. Deze ervaring zie je terug in onze georganiseerde rondreizen. Maatwerk voor iedereen uniek. 

Thomas Dijkhuizen