Thailand reis op maat

Unieke ervaringen buiten de gebaande paden

Je wilt op reis naar Thailand, je wilt het graag georganiseerd hebben en de reis moet naadloos aansluiten op al je wensen. 

Kies dan voor een Thailand reis op maat. 

Zorgeloos op reis, stress geparkeerd en genieten van een tot in de puntjes verzorgde vakantie. 

Een reis op maat door Thailand…

is betaalbaar

Een georganiseerde reis op maat door Thailand van de hoogste kwaliteit, beschikbaar voor vrijwel elk budget. Plus alle vertrouwde garanties en financiële zekerheid.

ontwijkt het massatoerisme

Authentieke ervaringen, contact met de lokale bevolking en kleinschalige accommodatie. We ontwijken het massatoerisme ook op de meest populaire bestemmingen.

heeft het juiste tempo

De juiste balans tussen veel ervaringen en voldoende rustmomenten. Een reis op maat door Thailand heeft het juiste tempo. Geen gejaag en gehaast dus.

is geen ''one size fits all'' aanpak

Ieders voorkeuren en wensen zijn weer anders. Wij houden niet van ‘’one size fits all’’. Op basis van jullie input stellen we een unieke reis samen. 

Waarom Verrassend Thailand

Wij wonen en werken in dit deel van de wereld en nemen dan ook uitgebreid de tijd om de mooiste bestemmingen uit te pluizen. 

Wij weten waar je moet zijn, wanneer je er moet zijn en wat je er absoluut niet mag missen. 

Deze ervaring zie je terug in de uitvoering van de reizen. Ervaringen om nog lang na terugkeer over te praten en te dagdromen. 

Ontdek met ons het nog steeds authentieke Thailand, ver weg van massatoerisme en uitgemolken tourist traps.

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor een unieke Thailand reis op maat. Het helpt ons enorm als jullie zo uitgebreid mogelijk de wensen en voorkeuren beschrijven. 

Wil je later nog iets wijzigen? Geen probleem. Het is maatwerk en we gaan net zo lang door tot alles tot in de puntjes naar wens is.

Wat je kunt verwachten van een Thailand reis op maat

Zodra we jullie offerte aanvraag hebben ontvangen gaan we aan de slag met een eerste voorstel. Beschrijf daarom zo uitgebreid mogelijk hoe jullie graag reizen en wat voor ervaringen jullie willen opdoen. 

Nog geen idee? Bekijk dan ook eens onze individuele rondreizen door Thailand om te kijken wat er zoal mogelijk is. 

Willen jullie de wensen eerst telefonisch bespreken dan kan dat ook. We plannen dan een bel afspraak in als eerste kennismaking. 

Binnen 3 tot 4 werkdagen sturen we een eerste voorstel. Als het goed is zijn jullie nu al laaiend enthousiast maar geef aub nog aan of er bepaalde zaken zijn die jullie liever anders geregeld willen hebben. 

We passen het plan daar weer verder op aan totdat het helemaal naar wens is. 

Alles naar wens? Mooi, dan is het tijd voor ons om de reis op maat te gaan organiseren. 

Na bevestiging kunnen jullie onze app downloaden. In de app komen alle reisbescheiden, tickets, het programma en handige tips te staan. 

Eenmaal aangekomen in Thailand staat de chauffeur jullie al op te wachten en kan het grote genieten beginnen. Leun achterover en geniet van alle mooie activiteiten die jullie onbezorgd kunnen gaan ervaren. 

Bovendien sta je tijdens de reis in direct contact met ons via WhatsApp of de telefoon. Zo heb je altijd binnen no time antwoord op de vraag. 24/7 Nederlands, Engels en Thai sprekende contactpersonen. 

Thomas Dijkhuizen // VerrassenThailand.nl

Meer dan 7 jaar wonen, werken en reizen in deze regio heeft ervoor gezorgd dat ik alle bijzondere plekken heb mogen ontdekken. Echt de tijd nemen voor een bestemming om unieke ervaringen te herkennen en samen te stellen voor de reiziger met minder tijd. 

Ik ken de mooiste plekjes, energie en cultuur van het land. Deze ervaring zie je terug in onze georganiseerde rondreizen. Maatwerk voor iedereen uniek. 

Thomas Dijkhuizen