Goedkoop vliegen naar Thailand – Tips en deals

Iedereen wil goedkoop vliegen naar Thailand en met een beetje onderzoek is dat heel goed mogelijk. Het loont om te vergelijken tussen rechtstreekse vluchten en vluchten met een overstap.

Ook de luchthaven van vertrek kan een grote rol spelen. Woon je in Nederland dan is het slim om ook de prijzen met vertrek vanuit Brussel en Düsseldorf te vergelijken.

De gemiddelde prijs van een vliegticket naar Thailand is €665 maar met een beetje zoekwerk kun je zeker betere prijzen vinden.

Op deze pagina krijg je tips voor het vinden van de beste deals.

Tips om goedkoop naar Bangkok te vliegen

De goedkoopste maand om naar Thailand te reizen is mei. De duurste maanden zijn december en juli. De voordeligste tickets boek je 2 tot 3 maanden voor vertrek. Tickets met een overstap zijn vaak goedkoper. Tot slot zijn vluchten die laat in de avond of vroeg in de ochtend vertrekken vaak goedkoper.

Welke maatschappijen vliegen naar Thailand

Naar hoofdstad Bangkok gaan meerdere rechtstreekse vluchten van luchtvaartmaatschappijen als KLM, China Airlines en EVA Air.

Rechtstreekse vlucht naar Bangkok

Een rechtstreekde vlucht naar Bangkok duurt ongeveer 11 uur. bekijk hieronder het vluchtschema en prijzen.

KLM 

eva air

china airlines

Vergelijk prijs

Vergelijk prijs

Vergelijk prijs

Vliegen naar Bangkok met overstap

Rechtstreeks vliegen naar Bangkok is vaak duurder dan een vlucht met overstap. Het loont om een vlucht met een overstap te kiezen. Vooral vluchten met overstap in het midden oosten hebben vaak een perfecte prijs en vluchtschema.

In de tabel hieronder zie je de drie beste aanbieders van vluchten met tussenstop. 

Emirates

Singapore airlines

Turkish airlines

Vergelijk prijs

Vergelijk prijs

Vergelijk prijs

Aansluiting op binnenlandse vluchten

Soms is het voordelig om rechtstreeks op Phuket te vliegen vanuit Europa. Dit is natuurlijk ook een leuke eerste bestemming in het land. Voor je verdere reis kun je dan gebruik maken van een uitstekende netwerk van binnenlandse vluchten naar andere gebieden in Thailand. Voor andere manieren om van A naar B te reizen eenmaal in het land bekijk de pagina over het vervoer in Thailand en veel aafgelegde afstanden. 

Bericht van de schrijver

Hoi. Leuk dat je er bent. Meer dan zeven jaar wonen en werken in de regio heeft ervoor gezorgd dat ik de mooiste plekken van Azië uitgebreid heb mogen ontdekken. Op VerrassendThailand.nl hoop ik je enthousiast the maken voor het land van de glimlach. Heb je vragen? Stel ze in de reacties hieronder.

Thomas Dijkhuizen


Reageer op dit artikel


Je emailadres wordt niet gepubliceerd. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

De beste Thailand tips in je mailbox!