Alles wat je moet weten over het weer in Thailand

Op deze pagina vind je alle informatie over het weer in Thailand. Wat zijn de beste maanden, hoe zit het met de seizoenen en waar moet je wanneer zijn. 

Het weer in Thailand

Begin hier

Het begint natuurlijk met uitzoeken wat de beste reistijd voor dit mooie land is. Vervolgens kom je erachter dat er ook een regenseizoen is en ben je benieuwd of dat je plannen in de war gooit. 

Laten we dat nou net alvast helemaal voor je uitgezocht hebben.

Wat is de beste reistijd voor Thailand? Op deze pagina vind je het antwoord op deze prangende vraag.Voor wie haast heeft is

lees verder

Reizen tijdens het regenseizoen in Thailand klinkt als iets dat niet besteed is aan de gemiddelde Belg of Nederlander.Wie gaat er nu

lees verder

Overzicht van het weer per maand

Kies hieronder een maand. Daar vind je een uitgebreid overzicht van de gemiddelde temperatuur, neerslag, de weersomstandigheden per regio en of er bepaalde gebieden zijn die je beter kunt vermijden. 

Hoe zit het met het weerbericht in Thailand?

Nu je eigenlijk alles weet over het weer in Thailand en wat je in elke maand kunt verwachten zullen er toch nog een aantal van jullie obsessief het weerbericht blijven bekijken. 


Dit heeft niet veel zin want het weerbericht klopt vaker niet dan wel. Waardoor dat komt weet ik niet maar wat je altijd ziet is dat er bijvoorbeeld alleen maar regen voorspelt wordt terwijl dit in praktijk reuze meevalt en slechts een bui aan het einde van de middag is. 


Het is dan ook aan te raden om je plannen niet abrubt te wijzigen omdat je iets gezien hebt op het weerbericht.


Maak een plan en blijf daarbij. 


De beste tips en inspiratie

Unieke tips en bonussen die niet op de website staan. Schrijf je in voor de Verrassend Thailand Nieuwsbrief